Rega Pabrik Pure Bovine collagen peptide powder kanggo panganan & kosmetik

katrangan singkat:

Bovine Bone Collagen Peptide sugih ing asam amino, kasusun saka 2-8 asam amino, sing gampang diserap dening awak manungsa, nambah sistem pencernaan, nambah kakebalan, utamané cocok kanggo wong karo konstitusi banget, kurang napsu, asring colds, perangan awak. pain lan penyakit kronis Conditioning wong sub-sehat.

Katrangan rinci

Bovine Bone Collagen Peptide dijupuk saka balung sapi Cina.Proses hidrolisis enzimatik nyuda jumlah uyah anorganik teknis sing ditambahake.Teknologi persiapan enzim biologis digunakake ing suhu sing kurang kanggo njamin aktivitas biologis molekul, lan komposisi lan kinerja produk luwih stabil.Iki disemprotake garing lan bisa disimpen ing suhu kamar kanthi sifat sing stabil. Nduwe fungsi kanggo ngresiki kulit, nguatake balung, nambah kekebalan lan anti-tuwa.Amarga gampang dicerna, rasa alus lan rasa entheng, mula wis akeh digunakake ing industri panganan.
Saliyane 18 jinis asam amino sing dibutuhake kanggo awak manungsa, kolagen balung sapi sugih ing glisin, arginin, prolin, uga bahan aktif kayata kalsium polipeptida chelated sing ningkatake pangembangan balung.
Keuntungan kanggo lanang lan wadon.
Pria: Arginine kudu kanggo urip sehat wong, 80% saka semen disintesis;isi arginin ing semen nemtokake aktivitas sperma lan daya saing sperma;Peptida kolagen ngemot 7,4% arginin, Ing wektu sing padha, macem-macem asam amino bisa melu ndandani prostat lan mbantu ningkatake kesehatan prostat.
Wanita: Bisa nambah kekuatan lan elastisitas jaringan pelvis wanita, nambah keluwesan awak wanita, lan ngoptimalake lingkungan sistem reproduksi;arginine duweni efek sing apik kanggo nyuda irritability wanita menopause.
Anak: Iku sugih ing fosfolipid lan asam lemak tak jenuh, kang bisa nambah kakebalan lan nambah sub-kesehatan, utamané kanggo bocah-bocah ing wektu berkembang.Peptida kolagen uga bisa ningkatake pangembangan balung remaja.
[Katon]: bubuk longgar, ora aglomerasi, ora katon impurities.
[Warna]: putih nganti kuning cahya, kanthi warna produk.
[Properties]: Wêdakakêna peptida kolagen balung putih nganti bubuk kuning cahya, seragam lan konsisten, kanthi fluiditas sing apik.
[Banyu Larut]: Gampang larut ing banyu, molekul cilik, panyerepan dhuwur.Ora perlu nganggo energi, kanggo panyerepan aktif.
[Mambu lan rasa]: Rasa khas produk iki.

Fungsi

1. Nguatake Kapadhetan balung lan nyegah osteoporosis Kolagen sapi sugih ing zat anorganik, yaiku kalsium fosfat kira-kira 86%, magnesium fosfat kira-kira 1%, uyah kalsium liyane kira-kira 7%, lan fluorine kira-kira 0,3%.Uyah kalsium kalebu kalsium glukonat, kalsium gliserofosfat, kalsium pantothenate, lan liya-liyane, utamane kalsium fosfat lan kalsium karbonat, sing bisa ningkatake panyerepan kalsium ing awak manungsa, nguatake kapadhetan balung, lan nyegah osteoporosis lan penyakit balung lan sendi.
2. Ngapikake fungsi gastrointestinal lan ningkatake kekebalan
3. Nyegah rambut rontog, mbantu wutah rambut, ningkatake kualitas turu, lan mbantu njaga lipid getih ing negara sing paling apik.
4. Anti-tuwa rejuvenation kulit Bovine balung kolagen bisa muter efek anti-tuwa.Iki amarga bagean paling penting saka balung manungsa yaiku sumsum balung.Sèl getih abang lan putih ing getih dibentuk ing sumsum balung.Kanthi tambah umur lan tuwa awak, fungsi sumsum balung kanggo ngasilake sel getih abang lan putih saya suda, lan fungsi sumsum balung mudhun., sing langsung mengaruhi kemampuan metabolisme manungsa.Peptida kolagen sing ana ing kolagen balung sapi mung bisa ningkatake kemampuan awak kanggo nggawe sel getih.Kajaba iku, komponen organik ing balung sapi yaiku macem-macem protein, sing kolagen internal minangka jaringan lan disebarake ing balung.Kolagen iku kaya kolagen ing kulit, sing bisa nggawe kulit luwih ayu lan elastis.

Balung sapi01
Balung sapi02
Balung sapi03
Balung sapi04
balung sapi05
balung sapi06

Fitur

Sumber Bahan:Balung sapi

warna:putih nganti kuning cahya

negara:bubuk

Teknologi:Hidrolisis enzimatik

mambu:Bau bawaan

Bobot molekul:300-500 Dl

Protein:≥ 90%

Fitur produk:Purity, non aditif, peptida protein kolagen murni

Paket:1KG / Bag, utawa disesuaikan.

Peptida kasusun saka 2-8 asam amino.

Aplikasi

Kolagen bisa nggawe balung atos lan fleksibel, ora kenthel lan rapuh.
Kolagen bisa ningkatake sambungan sel otot lan nggawe fleksibel lan kinclong.
Kolagen bisa nglindhungi lan ngiyataken jeroan Rongsheng biotech-murni nano kolagen halal.
Kolagen bisa moisturize kulit, njaga kaendahan, Ngartekno nyuda wrinkles, bintik-bintik umur bintik ireng lan liya-liyane.

( 1 ) Kolagen bisa digunakake minangka panganan sehat: bisa nyegah penyakit jantung.
( 2 ) Kolagen bisa dadi panganan kalsium.
( 3 ) Kolagen bisa digunakake minangka aditif panganan.
(4) Kolagen bisa digunakake ing panganan beku, omben-omben, produk susu, permen lan liya-liyane.
(5) Kolagen bisa digunakake kanggo populasi khusus (Wanita menopause).
(6) Kolagen bisa digunakake minangka bahan kemasan panganan.

Rega Pabrik Pure Bovine collagen peptide powder kanggo panganan & kosmetik9

Wangun

Rega Pabrik Pure Bovine collagen peptide powder kanggo panganan & kosmetik10
Rega Pabrik Pure Bovine collagen peptide powder kanggo panganan & kosmetik11
Tabel komponen nutrisi saka peptida kedelai pakted
item 100 NRV%
tenogo 1576kJ 19 %
protein 91,9g 1543%
lemu 0g 0%
karbohidrat 0,8g 0%
natrium 677 mg 34%

Sertifikat

HACCP FDA ISO9001

Anti-tuwa8
Anti-tuwa 10
Anti-tuwa7
Anti-tuwa12
Anti-tuwa 11

Tampilan pabrik

24 taun pengalaman R&D, 20 jalur produksi.5000 ton peptida kanggo saben taun, 10000 kothak R&D bangunan, 50 R&D tim.Swara 200 ekstraksi peptida bioaktif lan teknologi produksi massal.

Energi Nyediakake Whey Protein Whey Whey Protein Peptida8
Energi Nyedhiyakake Whey Protein Whey Whey Protein Peptida11
Pabrik Rega Pure Bovine kolagen peptida bubuk kanggo pangan & kosmetik12
Pabrik Rega Pure Bovine kolagen peptida bubuk kanggo pangan & kosmetik15
Pabrik Rega Pure Bovine kolagen peptida bubuk kanggo pangan & kosmetik14
Pabrik Rega Pure Bovine kolagen peptida bubuk kanggo pangan & kosmetik13

Proses Produksi

Anti-tuwa murni Yak kolagen protein peptida powder22

Lini produksi
Peralatan produksi lan teknologi canggih.Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, konsentrasi filtrasi, pangatusan semprotan, lan liya-liyane. Pangiriman bahan sajrone proses produksi otomatis.Gampang kanggo ngresiki lan disinfect.

Manajemen produksi
Departemen manajemen produksi dumadi saka departemen produksi lan bengkel, lan nindakake pesenan produksi, pengadaan bahan mentah, pergudangan, pakan, produksi, pengepakan, inspeksi lan proses produksi profesional warehousing.

Syarat-syarat pembayaran
Packing

Peptida protein kedele panganan murni Bubuk peptida protein kedelai dihidrolisis17
Peptida protein kedelai penting panganan murni Bubuk peptida protein kedelai dihidrolisis18

Kintunan

Rega Pabrik Pure Bovine collagen peptide powder kanggo panganan & kosmetik16

Proses Produksi Kolagen Peptida