Peptida protein kedelai penting panganan murni Bubuk peptida protein kedelai sing dihidrolisis

katrangan singkat:

Peptida kedelai nuduhake peptida sing dipikolehi saka hidrolisis protein kedelai kanthi proteolisis kedele.3 ~ 6 asam amino bisa cepet replenish sumber nitrogen awak, mulihake kekuatan fisik lan ngredhakaké lemes.Peptida soy bisa nyandhet kolesterol lan ningkatake metabolisme lipid.Bisa kanthi cepet nambah protein nalika digunakake ing panganan.Peptida kedelai 500 Dalton.Peptida kedelai gampang diserep, nyedhiyakake energi kanthi cepet, ngimbangi kolesterol lan tekanan getih, lan ora ana bau kacang, ora ana denaturasi protein, ora ana udan asam, ora ana koagulasi nalika dipanasake, lan gampang larut ing banyu.Iki minangka bahan panganan kesehatan sing apik banget.

Katrangan rinci

Peptida protein kedelai dipikolehi saka isolat protein kedele, lan diolah kanthi cara bioengineering modern kayata teknologi pencernaan enzim gradient enzim, liwat pamisahan membran, pemurnian, sterilisasi cepet, pengeringan semprotan lan proses liyane.
[Katon]: bubuk longgar, ora aglomerasi, ora katon impurities.
[Warna]: putih nganti kuning cahya, kanthi warna produk.
[Properties]: Wêdakakêna seragam lan nduweni fluiditas sing apik.
[Banyu larut]: gampang larut ing banyu, rampung larut ing kasus PH4.5 (titik isoelektrik protein kedelai), ora ana udan.
[Mambu lan rasa]: Nduweni rasa protein soy lan rasa sing enak.

Fungsi

Peptida soy nambah kekebalan.Peptida soya ngandhut arginin lan asam glutamat.Arginine bisa nambah volume lan kesehatan timus, organ imun penting awak manungsa, lan nambah kakebalan;nalika akeh virus nyerang awak manungsa, asam glutamat bisa ngasilake sel kekebalan kanggo nglawan virus kasebut.

Peptida soy apik kanggo mundhut bobot.Peptida soy bisa ningkatake aktivasi saraf simpatik, ningkatake aktivasi fungsi jaringan adipose coklat, ningkatake metabolisme energi, lan kanthi efektif nyuda lemak awak.

Ngatur tekanan getih lan lipid getih: Peptida soy ngemot akeh asam lemak ora jenuh, sing gampang diserep lan bisa nyandhet panyerepan kolesterol dening awak;peptida soy bisa nyandhet aktivitas enzim konversi angiotensin lan nyegah kontraksi terminal pembuluh darah.

Indeks Sadurunge njupuk Sawise njupuk  
SBP1-SPB2 142.52 134.38 0.001
DBP1-DBP2 88.98 84.57 0.007
ALT1-ALT2 29.36 30.43 0.587
AST1-AST2 27.65 29.15 0.308
BUN!-BUN2 13.85 13.56 0.551
CRE1-CRE2n 0.93 0.87 0.008
GLU1-GLU2 115.06 114.65 0.934
Ca1-Ca2 9.53 9.72 0.014
P1-P2 3.43 3.74 0.001
Mg1-Mg2 0.95 0.88 0.000
Na1-Na2 138.29 142.91 0.000
K1-K2 4.29 4.34 0.004
Peptida protein kedelai panganan murni sing dihidrolisis peptida protein kedelai7
Peptida protein kedelai panganan murni sing dihidrolisis peptida protein kedelai8
Peptida protein kedelai penting panganan murni Bubuk peptida protein kedelai dihidrolisis9
Peptida protein kedelai panganan murni sing dihidrolisis peptida protein kedelai10
Peptida protein kedelai sing penting panganan murni Bubuk peptida protein kedelai dihidrolisis11
Peptida protein kedelai panganan murni sing dihidrolisis peptida protein kedelai12

Fitur

Sumber Bahan:kedhele

warna:Putih utawa kuning cahya

negara:bubuk

Teknologi:Hidrolisis enzimatik

mambu:Ora mambu kacang

Bobot molekul: < 500 Dl

Protein:≥ 90%

Fitur produk:Wêdakakêna seragam lan nduweni fluiditas sing apik

Paket:1KG / Bag, utawa disesuaikan.

3 ~ 6 asam amino

Aplikasi

Panganan Cairan:susu, yogurt, ombenan jus, ombenan olahraga lan susu soy, etc.
Minuman beralkohol:omben-omben, anggur lan woh anggur, bir, lsp.
Panganan padat:susu bubuk, bubuk protein, formula bayi, roti lan produk daging, lsp.

Panganan kesehatan:bubuk nutrisi fungsional kesehatan, pil, tablet, kapsul, cairan oral.
Feed kedokteran hewan:pakan kewan, pakan nutrisi, pakan banyu, pakan vitamin, lsp.
Produk kimia saben dina:pembersih wajah, krim kecantikan, lotion, sampo, odol, gel mandi, masker rai, lsp.

Anti-tuwa5

Wangun

kedhele
kedhele1

Sertifikat

Haccp ISO9001 FDA

Anti-tuwa8
Anti-tuwa 10
Anti-tuwa7
Anti-tuwa12
Anti-tuwa 11

Tampilan pabrik

24 taun pengalaman R&D, 20 jalur produksi.5000 ton peptida kanggo saben taun, 10000 persegi R&D bangunan, 50 R&D team.Over 200 ekstraksi peptida bioaktif lan teknologi produksi massal.

Peptida protein kedelai penting panganan murni Bubuk peptida protein kedelai dihidrolisis16
Peptida protein kedele panganan murni Bubuk peptida protein kedelai dihidrolisis15
Peptida protein kedelai panganan murni sing dihidrolisis peptida protein kedelai14
Peptida protein kedelai panganan murni sing dihidrolisis peptida protein kedelai13

Lini Produksi
Peralatan produksi lan teknologi canggih.Lini produksi kasusun saka reresik, hidrolisis enzimatik, konsentrasi filtrasi, pangatusan semprotan, lan sapiturute. Pangiriman bahan sajrone proses produksi otomatis.Gampang kanggo ngresiki lan disinfect.
Proses OEM/ODM

Proses OEMODM

Paket & Pengiriman

Peptida protein kedele panganan murni Bubuk peptida protein kedelai dihidrolisis17
Peptida protein kedelai penting panganan murni Bubuk peptida protein kedelai dihidrolisis18

Proses Produksi Kolagen Peptida